Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Κάηκε το αερόστρωμνο "Κέρκυρα" μέσα στον ναύσταθμο Σαλαμίνας. Τα μπάνια του λαού συνεχίζονται κανονικά...

Κάντε τα μπάνια σας αμέριμνοι!!!!!!!
Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες του έθνους.
Μέσα στον ναύσταθμο Σαλαμίνος κάηκε  το Σκάφος Ταχείας Μεταφοράς στρατευμάτων "Κέρκυρα" (L184), το πιο σύγχρονο και ετοιμοπόλεμο από τα τέσσερα αποβατικά ZUBR ρωσικής (τα τρία) και ουκρανικής (το τέταρτο) ναυπήγησης. To "Kέρκυρα" είχε παραληφθεί το 2005, ενώ τα υπόλοιπα το 2001.
Τα δύο τα είχε παροπλίσει ο Βενιζέλος. Γιατί άραγε;  Δεν κινδύνευαν τα νησιά μας;

Λέγεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο εξωτερικό  του σκάφους και περιέργως μεταδόθηκε πολύ γρήγορα, καθώς δεν υπήρχε καμία ομάδα πυρόσβεσης σε ετοιμότητα.
Φρουρός υπήρχε ρε παιδιά;
Έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του το Πολεμικό Ναυτικό χάνει ένα υπερπολύτιμο πλοίο σε καιρό ειρήνης μέσα στο αγκυροβόλιό του.
Καταστράφηκε ολόκληρο το πρωραίο τμήμα και μαζί του χάνεται και το 50% των ικανοτήτων ταχείας μεταφοράς στρατευμάτων σε σημεία κρίσεων,  αφού πλέον μόνο δύο σκάφη από τα τέσσερα αρχικώς αγορασθέντα ήταν σε υπηρεσιακή κατάσταση, όπως είπαμε και πριν . Το καμμένο "Κέρκυρα" και το «Κεφαλληνία» (L180).
Η ανακοίνωση του ΓΕΝ μας βάζει σε σκέψεις για κάποια συγκάλυψη, αφού στερείται αληθοφάνειας. Δηλαδή  αποδίδουν εμμέσως την καταστροφή του σκάφους σε... δασική πυρκαγιά! «Λόγω της εγγύτητας του πεδίου προσγείωσης των αεροστρώμνων με τη δασική περιοχή της Αμφιάλης ελλόχευε πάντα κίνδυνος για τα εκεί ευρισκόμενα σκάφη». 
Δηλαδή πίστευε το ΓΕΝ ότι υπάρχει κίνδυνος να κάψει κάποιος το δάσος και να καούν τα σκάφη; Και τι είναι το ZUBR; Τσαντίρι για να καεί από κουκουνάρια;
Πρόκειται κατά τη γνώμη μας, που πάντα γνώμη είναι, για σαμποτάζ, που δείχνει αυτό που πάντα λέγαμε και διατρανώναμε.
....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.