Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Η Air France ζήτησε από τους επιβάτες "δανεικά" για ανεφοδιασμό αεροσκάφους της

Το πλήρωμα ενός αεροσκάφους της Air France, το οποίο αρχικά κατευθυνόταν στη Βηρυττό και κατέληξε να  προσγειωθεί χθες στη Δαμασκό, αναγκάστηκε να ρωτήσει τους επιβάτες πόσα μετρητά είχαν μαζί τους προκειμένου να ανεφοδιαστεί το αεροσκάφος με καύσιμα καθώς οι συριακές αρχές αρνούνταν να δεχθούν πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ανακοίνωσε σήμερα ο γαλλικός αερομεταφορέας.
Τελικά, η λύση βρέθηκε με άλλου είδους διακανονισμό, τόνισε η Air France.
Το αεροσκάφος με τελικό προορισμό τη Βηρυττό, χθες βράδυ αναγκάστηκε να μεταβάλλει πορεία καθώς λόγω επεισοδίων δεν κατέστη δυνατόν να προσγειωθεί στην πρωτεύουσα του Λιβάνου και κατευθύνθηκε στο Αμάν, αλλά ενδιάμεσα κατέστη επιτακτικό να προσγειωθεί στη Δαμασκό λόγω έλλειψης καυσίμων.
Κατά την προσγείωσή του στη συριακή πρωτεύουσα το πλήρωμα ενημερώθηκε πως δεν γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα, αλλά μόνο με μετρητά, τόνισε εκπρόσωπος της Air France.
«Προληπτικά και εν αναμονή εξελίξεων, το πλήρωμα ρώτησε πόσα χρήματα είχαν σε μετρητά μαζύ τους οι επιβάτες, προκειμένου να πληρώσουν τα καύσιμα», τόνισε η ίδια πηγή.
Όπως πρόσθεσε η εκπρόσωπος, η εταιρεία κατόρθωσε τελικά να πληρώσει τον λογαριασμό χωρίς να "δανειστεί" χρήματα από τους επιβάτες, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει τον τρόπο πληρωμής και πόσο ήταν το απαιτούμενο ποσό.
AMΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.