Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Διορίζονται φέτος 5 μόνιμοι δάσκαλοι!!

To υπουργείο Παιδείας προσπαθώντας να επιλύσει τα πολλαπλά προβλήματα κενών θέσεων στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση προχωρεί σε διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών δασκάλων και νηπιαγωγών που φτάνουν εφέτος τον εξωφρενικό αριθμό των 40 ατόμων (5 δάσκαλοι και 35 νηπιαγωγοί). Μετά από αυτή την ...θετική εξέλιξη αναμένεται  όπως η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού...  
Τους πέντε τυχερούς δασκάλους οι οποίοι θα πάρουν πρώτο μισθό γύρω στα 600 ευρώ  θα τους απονεμηθεί  ...λαγοπόδαρο για καλή σταδιοδρομία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.