"Ο Ελληνικός λαός στημμένος στα 11,5 μέτρα, η τρόικα στη σκανδάλη."

του Πέτρου Κυριακίδη
PetrosKiriakidis@gmail.com
Twitter.com/KiriakidisPet
Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Ευχαριστώ και πάλι που παίρνω λόγο από το ελεύθερο βήμα του διαδικτύου. Θέλω λοιπόν σήμερα να πάρω θέση σε ότι αφορά τα "σωτήρια" για την Ελληνική Οικονομία μέτρα των 11,5 δισεκατομμυρίων Ευρώ. Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη σύσταση αυτού του πακέτου, λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε για ποιους χτυπάει η καμπάνα.
Το πρώτο και βασικότερο είναι να οριστικοποιήσουμε αν αυτά τα μέτρα είναι τα τελευταία που λαμβάνονται Ή αν θα ληφθούν και άλλα στο μέλλον. Αρκεί να θυμηθούμε πως:
"Αν χρειαστεί να ληφθούν άλλα μέτρα, σημαίνει πως έχω αποτύχει και κατά συνέπεια θα παραιτηθώ". Σας λέει κάτι αυτό; Ελπίζω πως δεν ξεχάσατε. Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά ξεχάσατε και η καλύτερη απόδειξη είναι το αποτέλεσμα των εκλογών. Αλήθεια, μπορεί κανείς να φανταστεί τι ποσό είναι τα 11,5 δις; Από το 2009 ακούμε για μέτρα, εκβιαζόμαστε, απειλούμαστε και όμως δεν λέμε να ξεκολλήσουμε από τον καναπέ ή την ξαπλώστρα. Από το 2009 η κυβέρνηση υπέγραψε την φτωχοποίηση των Ελλήνων με την μείωση του κατώτατου μισθού. Από το 2009 η κυβέρνηση δολοφόνησε 3.000 και πλέον ψυχές (δεν αυτοκτόνησαν οι άνθρωποι, εκτελέστηκαν και μάλιστα εν ψυχρώ). Από το 2009 η πολιτεία νομοθετεί υπέρ των κατασχέσεων της ιδιωτικής περιουσίας μέσω των εισπακτικών. Από το 2009 η κυβέρνηση, μέσω της ύφεσης που δημιούργησε η πολιτική της, έβαλε λουκέτο σε πάνω από 100.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται και για το εργατικό δυναμικό. Το τι εγκλήματα έχουν γίνει από το 2009 μέχρι σήμερα, φαντάζομαι είναι άσκοπο να το αναλύσουμε στην προκειμένη. Καλύτερα ας προνοήσουμε για αυτά που έρχονται.

Από πού νομίζετε ότι θα κοπούν αυτά τα χρήματα; Από το μισθό της Μέρκελ ή του Σόιμπλε; Από τις αμοιβές των τραπεζιτών; Από τα μπόνους και τους μισθούς των νεοταξικών; Από τις μίζες στους διαγωνισμούς; Όχι, θα κοπούν από όλους εμάς που καθόμαστε και κοιτάμε είτε ως υπάλληλοι, είτε ως επαγγελματίες αλλά είτε και ως άνεργοι. Τουλάχιστον είδατε όλοι με τα μάτια σας πως όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις κατέρρευσαν μέσα σε μερικά λεπτά, άρα να αναμένετε και την συνέχεια αυτής της πολιτικής. Αλήθεια, πιστεύετε πως θα έρθει η ανάπτυξη σε αυτόν τον λεηλατημένο τόπο; Τα μέτρα που θα ακολουθήσουν μας αφορούν όλους και θα είναι αρκετά βάναυσα ώστε: 1ον, να δώσουν τη χαριστική βολή στο κατά κεφαλήν εισόδημα και 2ον, να διχάσουν ακόμα περισσότερο τους Έλληνες πολίτες. Μπορεί να μην μας ανακοινώνουν, έχουν το σκοπό τους φυσικά, αλλά ΟΛΟΙ ξέρουμε πως οι μισθοί και οι συντάξεις θα είναι τα κατ' εξοχήν θύματα. Μέχρι το 2015, οι αμοιβές των εργαζομένων θα έχουν φτάσει στα 200 Ευρώ μεικτά και οι συντάξεις ... άν θα είναι 100 Ευρώ. Τα λουκέτα θα πολλαπλασιαστούν, κατά συνέπεια θα αυξηθεί η ανεργία, θα πληγεί το ήδη τρομακτικά ελλειματικό ασφαλιστικό σύστημα. Οι στρατιωτικοί όπως και όλοι οι ένστολοι θα εξαθλιωθούν ακόμη περισσότερο, οι δημόσιες υπηρεσίες και οι κοινωνικές παροχές του κράτους θα απαξιωθούν στο μέγιστο.

Ίσως υπάρχει ακόμα όμως λίγος χρόνος, πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε. Θα αφήσετε την τρόικα να λεηλατήσει κι άλλο την Δημόσια Υγεία, θα αφελληνίσουμε κι άλλο την Παιδεία μας; Θα βομβαρδίσουμε αδυσώπητα την Εθνική μας Άμυνα η οποία διατρέχει άμεση απειλή μέσω των περικοπών; Θέλω να πιστεύω πως ανάμεσα στους 300, πλέον υπάρχουν περισσότεροι πατριώτες που πατήσουν φρένο στην ξέφρενη πορεία της Ελλάδος. Τα μέτρα ναι μεν έχουν κλειδώσει, η κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας όμως έρχεται σύντομα και ελπίζω πως εκεί θα τα βρεί "σκούρα" η συγκυβένηση. Εκεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα φανεί ποιοι φεύγουν πρώτοι για το Γουδί. Φίλες και φίλοι, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως βρισκόμαστε σε μία χώρα που μετατράπηκε σε ένα τεράστιο πεδίο βολής. Ο στόχος είναι οι Έλληνες και στη γραμμή βολής, η ΤΡΟΙΚΑ. Αν δεν κουνηθούμε σύντομα από τη θέση μας, η σκανδάλη θα πατηθεί και το κακό δεν θα έχει επιστροφή. Κάνοντας λόγο για τεράστιο πεδίο βολής, αναφέρομαι και στα λόγια του μεγάλου ανθέλληνα Χένρυ Κίσσινγκερ, ο οποίος είπε πως πρέπει να χτυπηθούμε βαθιά στις πολιτισμικές μας ρίζες και όχι μόνο. Τα μέτρα δεν έρχονται απλώς για να πλήξουν την οικονομία μας, έρχονται και για να δοκιμάσουν την συνοχή στην Ελληνική κοινωνία. Είμαστε ενα τεράστιο πεδίο βολής διότι είναι αμέτρητες οι αξίες και οι αρχές που διέπουν τον Ελληνισμό. Και αυτοί ακριβώς είναι οι στόχοι που ανέλαβαν να πλήξουν οι κατακτητές μαζί με τους ντόπιους  πράκτορες. Πρέπει να τους αμφισβητήσουμε, διότι όταν η προδοσία γίνεται καθεστώς τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον. Όσοι λοιπόν έχουμε βαθιά μέσα μας την Γαλανόλευκη και δεν υποκύπτουμε, οφείλουμε να αντισταθούμε μέχρι τέλους στην εκπλήρωση των σχεδίων των κατακτητών. Για τους άλλους τώρα που μιλούν για θεωρίες συνομωσιολογίας, εγώ δεν έχω να πω τίποτε. Τα είπε όλα ο Μπένυ προχθες σε χαρακτηριστική του δήλωση στην τηλεόραση. Ευτυχώς που άρχισαν και εκδηλώνονται από μόνοι τους πλέον. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα μας αποκαλύψουν τον πραγματικό τους ρόλο.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας, στη διάθεση όλων για σχόλια κτλ.



Σχόλια