Τα μέτρα των 11,5 δις με το μυαλό και την καρδιά τα είδατε κ. Σαμαρά;;

6/7/2012
Ολομέλεια της Βουλής  συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Σαμαρά.
"Τις προηγούμενες μέρες, όταν το πρόβλημα με την όρασή μου με ταλαιπωρούσε ακόμα, μου δόθηκε η ευκαιρία να σκεφτώ ότι...
δεν βλέπουμε μόνο με τα μάτια.
Βλέπουμε πιο μακριά και πιο καθαρά με το μυαλό και την καρδιά.


Βλέπουμε πιο μακριά με το μυαλό, αν αναλογιστούμε ότι η Ελλάδα βρέθηκε, κατά το παρελθόν σε δοκιμασίες πολύ πιο σκληρές από τις τωρινές. Και τις ξεπέρασε. Αυτό θα συμβεί και τώρα.  
Μην έχετε καμία αμφιβολία.
Κι ακόμα βλέπουμε πιο καθαρά με την καρδιά
Αν σκεφτούμε, ότι το πρόβλημά μας δεν είναι μόνο κάποιες μεταρρυθμίσεις, που αναμφίβολα πρέπει να εφαρμόσουμε, ούτε μόνο κάποιοι δημοσιονομικοί στόχοι, που αναμφίβολα πρέπει να πιάσουμε.
Είναι όλα αυτά, ασφαλώς. Αλλά πέρα από τους γκρίζους αριθμούς και τους απρόσωπους δείκτες, είναι και οι άνθρωποι και η κοινωνία. Αυτούς υπηρετούμε εδώ. Κι αυτούς πρέπει να σκεπτόμαστε νύχτα μέρα… Αυτοί είναι το αδιάκοπο κριτήριό μας, για κάθε μας πράξη.
Δεν μπορούν Έλληνες πολίτες, που μέχρι χθες είχαν σπιτικό, να είναι σήμερα άστεγοι, για λόγους που δεν ευθύνονται οι ίδιοι. Να τρέφονται από συσσίτια, να κοιμούνται στους δρόμους, ή να αναζητούν τροφή στους κάδους απορριμμάτων.
Δεν μπορεί να πολλαπλασιάζονται οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας που δεν αντέχουν την απότομη κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου και της αξιοπρέπειάς τους. Αυτά όλα συμβαίνουν γύρω μας. Δεν μπορούμε να τα αποσιωπούμε."
Υ.Γ
Μια απλή ερώτηση...
Κ. Σαμαρά, τα μέτρα των 11,5 δις με το μυαλό ή την καρδιά τα είδατε ;;
Τώρα πλέον και μετά τα μέτρα των 11,5 δις, πίσω από τους γκρίζους αριθμούς και τους απρόσωπους δείκτες, δεν είναι οι άνθρωποι και η κοινωνία ;;
Mε τα μέτρα που πήρατε...
Θα βρουν σπιτικό οι Έλληνες, θα σταματήσουν να τρέφονται από συσσίτια και από τα σκουπίδια, θα σταματήσουν οι αυτοκτονίες, θα βελτιωθεί το βιοτικό μας επίπεδο και η αξιοπρέπειά μας ;;

Σχόλια

  1. Δεν μας χέζεις βρε παπάρα!!!!!!!!

    Έως εδώ ήταν δεν χωράνε άλλες παπαριές, ούτε από εσένα ούτε από το τρίο φανφάρα, Άντε με το καλό μην πάτε με το άγριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.