Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "Αν δοθεί διετής παράταση δεν χρειάζεται να πάρουμε κανένα νέο μέτρο τώρα. Όλα αυτά που ακούμε τα 11,5 δις πάνε περίπατο.."

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012...
Τη δέσμευση των τριών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) να εφαρμόσουν το πρόγραμμα χωρίς μονομερείς ενέργειες, αλλά και να επαναδιαπραγματευτούν, υπενθύμισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να περιγράψει τους όρους συνεργασίας. Επιπλέον, διευκρίνισε ότι αν δοθεί διετής παράταση, δεν θα χρειαστεί να παρθεί κανένα νέο μέτρο τώρα.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.
Ακούστε στην συνέχεια απόσπασμα της συνέντευξης:

Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Οι όροι είναι πολύ συγκεκριμένοι. Και τα τρία κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) έχουμε δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα χωρίς μονομερείς ενέργειες και ότι θα πάμε να κάνουμε την επαναδιαπραγμάτευση».
Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Δεν θα κάνουμε μονομερείς ενέργειες, δηλαδή όσο ισχύει το πρόγραμμα το εφαρμόζουμε».
Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Αν δοθεί διετής παράταση δεν χρειάζεται να πάρουμε κανένα νέο μέτρο τώρα. Όλα αυτά που ακούμε τα 11,5 δις πάνε περίπατο. Άρα η παράταση είναι τρομακτικό θέμα». (Από ert.gr )

Υ.Γ
Και γιατί δεν ζητάμε παράταση κ. Γεωργιάδη...αφού είναι καλύτερα;;
Γιατί δεν ζητάμε παράταση για να πάνε περίπατο τα μέτρα των 11,5 δις κ. Γεωργιάδη ;;
Αφού μας την έχουν δώσει ήδη την παράταση...πως να την ξαναζητήσουμε κ. Γεωργιάδη ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.