Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Τα Wikileaks θα δημοσιεύσουν την αλληλογραφία Σύρων ηγετών

Η ιστοσελίδα των Wikileaks, γνωστή για τις δημοσιεύσεις απόρρητης αλληλογραφίας Αμερικανών διπλωματών, προετοίμασε προς δημοσίευση 2,4 εκατομμύρια ηλεκτρονικές επιστολές Σύρων αξιωματούχων.
Όπως ανέφεραν οι χειριστές της ιστοσελίδας στα χέρια τους έχουν βρεθεί επιστολές αξιωματούχων 680 κρατικών υπηρεσιών της Συρίας, συμπεριλαμβανομένων....
πολιτικών, υπουργών και σχετιζόμενων με αυτούς επιχειρηματιών, διπλωματών και οικονομολόγων.Μεταξύ άλλων στο αρχείο περιέχονται έγγραφα σχετικά με επαφές Σύρων επισήμων με ξένες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων και ρωσικών. Τουλάχιστον 68.000 από το σύνολο των επιστολών είναι στη ρωσική γλώσσα. Η δημοσίευση όλων των εγγράφων θα διαρκέσει δύο μήνες και θα γίνει σε συνεργασία με λιβανέζικα, αιγυπτιακά, γερμανικά, αμερικανικά, ιταλικά, γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ.
http://greek.ruvr.ru/2012_07_05/80375388/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.