Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...(video)

Ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο, για να δούμε την πόλη μας, όπως δεν την είδαμε και όπως δεν θα την δούμε ποτέ εμείς.
Υπάρχει μόνο στις ξεθωριασμένες μνήμες των παπούδων και των γιαγιάδων και δεν μπορεί να ξαναγίνει πραγματικότητα, γιατί "για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ"......
Ίσως έτσι αισθανθούμε το έγκλημα που διαπράχθηκε επί δεκαετίες και ονομάστηκε "αστικοποίηση"  και "αστική ανάπτυξη" και οδήγησε στην δημιουργία των τερατουπόλεων που σήμερα, δεν αντέχουμε να μας "φιλοξενούν".

Τέτοιες εικόνες, είναι ο καλύτερος μάρτυρας της κακής ποιότητας πολιτικών, που πέρασαν από το βάθρο της εξουσίας στην Ελλάδα και δημιούργησαν μόνο προβλήματα, τα οποία σήμερα τα ζούμε και ετοιμαζόμαστε να τα κληρονομήσουμε και στις επόμενες γενιές. Και δυστυχώς, οι νέες γενιές των ελλήνων, δεν θα δουν το "χώμα", "το δέντρο", "την πλατεία" "την γειτονιά". Τα "έφαγε" το τσιμέντο και η "ανάπτυξη"   που δεν ήρθε ακόμα !  Και αν συνεχίσουμε έτσι, θα αργήσει πολύ να έρθει..........
Από τον Μενέλαο Αρχόλυκο

Γρηγορείτε !

http://logia-starata.blogspot.gr/2012/07/blog-post_744.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.