Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν πρόταση νόμου για κατάργηση της συμφωνίας συμβιβασμού με Siemens


 ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 324 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012 ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ SIEMENS
«Με τις υπογραφές του συνόλου της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο αρμόδιος για τον τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης του υπουργείου Οικονομικών βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε σήμερα 25-7-2012, πρόταση νόμου με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του άρθρου 324 του ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), που αφορά στην έγκριση του Σχεδίου Συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιριών Siemens A.G. Siemens Α.Ε.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί προεκλογική δέσμευση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ό,τι λέμε το εννοούμε και το αποδεικνύουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.