Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Π. Καμμένος: Θα καταθέσουμε πρόταση νόμου για να ακυρωθεί η συμφωνία με τη Siemens

olympia.gr
Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι το κόμμα θα καταθέσει πρόταση νόμου για την ακύρωση της συμφωνίας με την οποία το ελληνικό Δημόσιο παραιτείται των διεκδικήσεων του έναντι της Siemens για τις υπερτιμολογημένες συμβάσεις προμηθειών που εξασφάλισε η γερμανική εταιρία, δωροδοκώντας Έλληνες πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Όπως είπε, οι απαιτήσεις αυτές ανέρχονται σε 2 δισ. ευρώ και όσοι συναινέσουν στην απεμπόληση τους θα έχουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες – όχι μόνον πολιτικές
Το σκάνδαλο της Siemens είναι από τα μεγαλύτερα της ιστορίας στη χώρα μας και επιχειρείται να κουκουλωθεί για να μην βγουν στη φόρα ονόματα, μίζες και άλλες παρανομίες.
Δεν είναι επίσης τυχαίο, που η Μέρκελ δεν δίνει τα στοιχεία με τα ονόματα, απειλώντας έλληνες πολιτικούς να υπογράψουν αυτά που θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.