Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Scientology - Έρευνα του τηλεοπτικού δικτύου ARD με Ελληνικές αναφορές..

Στo βίντεο στην συνέχεια του άρθρου υπάρχει μιάμιση ώρα προγράμματος από έρευνα του κρατικού Γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ARD σχετικά με τις "κατασκοπευτικές" δραστηριότητες της παραθρησκευτικής οργάνωσης Scientology που παίχτηκε στις 26 Ιουνίου.
Το πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα ετήσιας έρευνας στη Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ρωσία και ΗΠΑ. Από την Ελλάδα έχει συνεντεύξεις του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης Στέλιου Παπαθεμελή και του δημοσιογράφου Αντώνη Μποσνακούδη....
συγγραφέα του βιβλίου "Μισθοφόροι της Νέας Τάξης" (Πελασγός) για οργανώσεις όπως η Scientology. Το ελληνικό κομμάτι αρχίζει στα 52-52,5 λεπτά μέχρι 59,5 λεπτά. Στα 57 λεπτά και 40 μέχρι 50 δευτερόλεπτα καταγράφηκε μία συναλλαγή ναρκωτικών μεταξύ λαθρομεταναστών, ακριβώς στο πάρκο δίπλα από τα γραφεία της Scientology στην Πατησίων. Το συνεργείο είχε μία κάμερα που έπαιρνε από μακριά συνομιλία του συνεργείου με μέλη της Scientology στην Αθήνα που ρωτούσαν τί κάνει το συνεργείο έξω από τα γραφεία της. Ακριβώς μπροστά παρεμβλήθηκαν οι δύο λαθρομετανάστες για 10 δευτερόλεπτα για τη συναλλαγή με ναρκωτικά και ο φακός τους έπιασε. Το πρόγραμα είναι στα γερμανικά και μέχρι τώρα δεν έχει άλλη μετάφραση, άλλωστε είναι μία εβδομάδα που παίχτηκε.

Θα υπάρχει επανάληψη στις 4 Ιουλίου στις 23.00 το βράδυ σύμφωνα με το πρόγραμμα στο:
http://programm.ard.de/TV/daserste/die-spitzel-von-scientology/eid_281068097419673.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.