Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

PinPin.gr – Το Ελληνικό “Pinterest” σας περιμένει.

Η Ελληνική προσπάθεια PinPin.gr (αντίστοιχη του Pinterest) ξεκίνησε δυναμικά την λειτουργίας της φιλοδοξώντας να αποτελέσει την ισχυρότερη παρουσία στην σχετική κατηγορία ιστοσελίδων.
Το PinPin.gr είναι ένας “ηλεκτρονικός” πίνακας ανακοινώσεων που επιτρέπει στα μέλη του να αναρτούν οτιδηποτε ενδιαφέρον εντοπίζουν κατα την περιήγησή τους στο διαδίκτυο. Με εύκολο και ιδιαίτερα χρηστικό μενού αναζήτησης πληροφοριών, ο κάθε χρήστης μπορεί να βρεί πληροφορίες και απαντήσεις αναφορικά με...

μεγάλο εύρος θεματολογίας πχ από μόδα, φωτογραφία, hobbies, ταξίδια εως διακόσμηση, life-style, δώρα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Το κοινωνικό δίκτυο PinPin.gr επιτρέπει στα μέλη του, να κάνουν “pinpin” (ανάρτηση) εικόνες, βίντεο και ότι άλλο ενδιαφέρον βρίσκουν στο διαδίκτυο. Δεν περιορίζεται βέβαια μόνο σε αυτό. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να δημιουργούν πίνακες με τα ενδιαφέροντά τους, να τα οργανώνουν και ταυτόχρονα να τα μοιράζονται μέσω άλλων κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter.
Στο σύνδεσμο http://pinpin.gr/pin/info μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εγκατάστασης και χρήσης καθώς και Κουμπιά Follow.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη και δυναμική Ελληνική προσπάθεια που όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε με την εγγραφή μας.
Το SecNews επιθυμεί να ευχηθεί στους δημιουργούς του PinPin.gr ότι καλύτερο για την έναρξη της νέας διαδικτυακής τους υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.