Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

O Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει την ευθύνη της βουλευτικής εκπροσώπησης και της εκλογικής περιφέρειας της Σάμου


Με απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, μετά από εισήγηση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Μαρκόπουλου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει από σήμερα 31 Ιουλίου 2012, την ευθύνη της βουλευτικής εκπροσώπησης και της εκλογικής περιφέρειας της Σάμου, όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εξέλεξαν εκπρόσωπό τους για το Κοινοβούλιο.


Ο Τέρενς Κουίκ, σε απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία με τους τοπικούς πολιτευτές και τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών του Κινήματος, θα προωθεί εντός και εκτός Βουλής, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού του έργου και όλα τα θέματα που θα αφορούν στη Σάμο, όπως ακριβώς θα πράττει και με τις άλλες πέντε εκλογικές περιφέρειες που ήδη εκπροσωπεί: Λέσβο, Χίο, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.