Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Oι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να πάψουν να λειτουργούν κάτω από καθεστώς κομματοκρατίας


 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ
«Παρά του ότι η ΠΑΤΡΙΔΑ βιώνει μία μοναδική κρίση στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα. Αν και η Περιοχή της Μεσογείου βρίσκεται στο κόκκινο.
Η Δίχρωμη Πολιτική Ηγεσία του ΥΕΘΑ προσπαθώντας προφανώς να «βολέψει ημετέρους» συνεχίζει να επενδύει στην «κομματική αξιοκρατία» αναγκάζοντας σε παραίτηση τον Αρχηγό Στρατού Στρατηγό Ζαζιά.

Δηλώνουμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας που σκοπό έχουν να προασπίζουν την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ πρέπει να πάψουν να λειτουργούν κάτω από καθεστώς κομματοκρατίας ώστε η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων να πάψει να παράγει νέους «ΑΚΗΔΕΣ» και να ΚΡΥΒΕΙ τους γνωστούς ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ του.
Ζητάμε από την Πολιτική Ηγεσία του ΥΕΘΑ εξηγήσεις αλλά και συζήτηση για το εν λόγω θέμα στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.