Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

O Bενιζέλος ειναι δυσαρεστημένος διότι δεν ετέθη το θέμα της επαναπραδιαπραγμάτευσης!!!

Σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γιάννη Στουρνάρα αναμένεται να έχουν σήμερα στις 7 το απόγευμα οι πολιτικοί αρχηγοί των 3 κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Στη συνάντηση των τριών, η οποία συμφωνήθηκε μετά από σχετικό τηλεφωνικό αίτημα του κ. Βενιζέλου στον πρωθυπουργό και τον Φώτη Κουβέλη, θα τεθεί επί τάπητος η εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Eurogroup της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να «σκάσουν» οι πρώτοι τριγμοί στην κυβέρνηση καθώς ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τη στάση του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος ναι μεν διαβεβαίωσε τους εταίρους μας για την πρόθεση της κυβέρνησης να εφαρμόσει το πρόγραμμα ωστόσο δεν έθεσε επί τάπητος το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου και ειδικά το ζήτημα της παράτασης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής.
«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσίασε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για τη δεύτερη φάση της διαπραγμάτευσης και την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης, που ξεκινά από την εκτίμηση των νέων...

μακροοικονομικών δεδομένων και την ανάγκη να συμφωνηθεί η παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής κατά τρία, ει δυνατόν και, πάντως, για όχι λιγότερα από δύο, έτη. Ένα τέτοιο συμφωνημένο πλαίσιο είναι απολύτως αναγκαίο, για να μπορέσουν να γίνουν με αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο όλα τα επιμέρους βήματα και για το τρέχον, αλλά και για τα επόμενα έτη» τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ  Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.