Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Lady GaGa...χτίζει το παλάτι της στην Κρήτη


Η Lady GaGa χτίζει το σπίτι των ονείρων της σύμφωνα με πληροφορίες  στην Ελλάδα, που θα μοιάζει σαν να επιπλέει στη θάλασσα.
 
Σύμφωνα με τη Daily Star, η Lady GaGa θα ξοδέψει £ 10 εκατ. για τα ανάκτορα της, που θα κατασκευαστούν στο ελληνικό νησί της Κρήτης.
“Κατάσκοπος” της εφημερίδας αποκάλυψε:
"Θα είναι απολύτως εκπληκτικό όταν τελειώσει”
Θεωρείται ότι η βίλα της Lady G, θα έχει επίσης τη δική της εκκλησία, με την πηγή να προσθέτει:
“Εκτός από το παλάτι και την εκκλησία, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης ένα γήπεδο τένις και δύο πισίνες.”
«Έχει καταλήξει να κοστίζει πάνω από £ 10 εκ. για όλη την κατασκευή και αυτά είναι μόνο μέχρι στιγμής. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει πρόσθετο κόστος... "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.