Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

H Υπουργός Εργασίας της Κύπρου τα “έχωσε” σε στέλεχος της τρόικα όταν ζήτησε μειώσεις μισθών!

 Στην Ελλάδα είπαμε “yes sir”…
 Η υπουργός Εργασίας της Κύπρου Σωτηρούλα Χαραλάμπους τα «έχωσε άγρια» στη Ρουμάνα εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλιας Βελκουλέσκου, όταν εκείνη της ζήτησε περικοπή στους μισθούς που θα αγγίξει το 25%. Η συγκεκριμένη εισήγηση εξόργισε την κ. Χαραλάμπους που απάντησε στην Βελκουλέσκου: «Γι’ αυτό το λόγο η Κύπρος έχει κατακλυστεί από πολίτες από τη χώρα σου που ζητάνε δουλειά στην Κύπρο».  

   

Η ..αντίστοιχη Γ. Κουτρουμάνης της Κύπρου, δεν χαμπάριασε από τις απειλές του ΔΝΤ, μη θέλοντας να κάνει τη χώρα με μισθούς πείνας, όπως ζητά το ΔΝΤ όπου πάει. Να θυμήσουμε ότι η Ιταλίδα Υπουργός Εργασίας είχε βάλει τα κλάματα όταν πήγε να ανακοινώσει «πάγωμα» των συντάξεων! Στην Ελλάδα λέμε για μειώσεις μισθών, συντάξεων κτλ. σαν να μασάμε καραμέλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.