Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

H Eλλάδα ψάχνει για νέο δάνειο "γέφυρα"...


(Reuters) – Η κυβέρνηση στην Ελλάδα επιδιώκει ένα δάνειο γέφυρα από τους ξένους δανειστές της χώρας, για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της μέχρι το Σεπτέμβριο, δήλωσε μια πηγή του υπουργείου Οικονομικών την Τρίτη.
Η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξεμείνει από μετρητά κατά τις επόμενες εβδομάδες χωρίς περαιτέρω βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι Ευρωπαίοι εταίροι στην Ελλάδα έχουν υποσχεθεί ότι θα βρουν μια λύση για την κάλυψη των αναγκών χρηματοδότησης της χώρας έως τον Αύγουστο, αλλά δεν έχουν ακόμη διευκρινίσει το πώς θα γίνει.
“Αγωνιζόμαστε για την εξασφάλιση του δανείου γέφυρα μέχρι τον Σεπτέμβριο” δήλωσε στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στους δημοσιογράφους, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.