Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Τρίκαλα: Παραμένουν χωρίς νερό και ρεύμα οι εργατικές κατοικίες

"Συμπληρώθηκε ένας μήνας μετά την παράδοση των εργατικών κατοικιών της Σωτήρας και σήμερα αν εξαιρέσει κανείς τα ξερά αγριόχορτα που έκοψαν οι κάτοικοι, η κατάσταση, παραμένει η ίδια όπως πριν από ένα μήνα...
Τρίκαλα — Νερό δεν υπάρχει, φως το ίδιο και παραμένουν οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του εξωτερικού φωτισμού ακάλυπτες και επικίνδυνες για μικρά παιδιά. Οι υποσχέσεις επαναλαμβάνονται μονότονα από πλευράς δημοτικής αρχής για το χρονοδιάγραμμα της παροχής νερού.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, περίπου 10 οικογένειες έχουν εγκατασταθεί στον οικισμό καθώς δεν έχουν άλλη στέγη και περίπου 50 οικογένειες, παλεύουν καθημερινά υπό αντίξοες συνθήκες να βελτιώσουν τις οικίες τους πριν εγκατασταθούν οριστικά.
Οι υπόλοιπες οικογένειες από την στιγμή που δεν υπάρχουν απαραίτητες υποδομές, δεν εμφανίστηκαν ακόμη στον οικισμό και το «μαρτυρούν» τα άκοπα ξερόχορτα έξω από τις οικίες τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.