Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Διαμαρτυρία "Ανεξάρτητων Ελλήνων" για ονομασία Σκοπίων στο προολυμπιακό τουρνουά καλαθοσφαίρισης


ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ
«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για το προολυμπιακό τουρνουά καλαθοσφαίρισης, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, τα Σκόπια καταχωρούνται ως «MKD» αντί για «FYROM»,όνομα με το οποίο ως πρότινος αναφέρονταν σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.
Επειδή δεν πρόκειται για μια προκλητική πρωτοβουλία της γείτονος χώρας
αλλά για την έκφραση μιας «θέσης» εκ μέρους μιας διεθνούς έγκυρης αθλητικής ομοσπονδίας προφανώς κατόπιν αποτελεσματικών πιέσεων, είναι επείγουσα και αυτονόητη υποχρέωση της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού να αντιδράσει με τον πλέον ενδεδειγμένο και αποτελεσματικό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.