Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

The bondholder

«Πρέπει να δείξουμε πρόοδο στους στόχους (βλέπε Μνημόνιο 2 στην εικόνα). Έχουμε καθυστερήσει και πρέπει να αρχίσουν οι διορθωτικές αλλαγές πριν υπάρξουν αλλαγές στο μνημόνιο»
Έτσι θα βγουν να μας πουν μετά από την «διαπραγμάτευση». Αν ναι, μην το ξεχάσουμε. Ίσως πουν «Άλλα θα πάρουμε μέτρα και για την ανάπτυξη». Με άλλα λόγια πρώτα θα σας πηδή&ουμ% και μετά θα σας κεράσουμε.


Τα μηνύματα ήταν ξεκάθαρα άλλα είπαν ψέματα και πολλοί τους πίστεψαν. Και ο Στουρνάρας να το θυμηθείτε θα είναι χειρότερος από τον άλλο το αλήτη τον Παπακωνσταντίνου.
Γιατί είναι πιο έξυπνος. ¨ «Ουαί». Έντεκα φορές το είπε ο Ιησούς στους Υποκριτές. Τους Κλέφτες και τις Πόρνες όμως τους συγχώρεσε. (Άγιο Όρος, Πάτερ Γαβριήλ, 2010)
Να τι μας περιμένει.....

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.