Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Πάλι έπεσε από το ποδήλατο ο Παπανδρέου!

Νέο ατύχημα με το ποδήλατό του είχε την περασμένη Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός…
Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Παπανδρέου την ώρα που έκανε ποδήλατο, δεν έστριψε σωστά, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το χέρι του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα,
ο πρώην πρωθυπουργόςεπισκέφθηκε το ΚΑΤ με πόνους στο χέρι και γιατροί και νοσοκόμοι έμειναν έκπληκτοι όταν τους είπε ότι είχε άλλο ένα ατύχημα με το ποδήλατο.
Τελικά, έκανε μια ακτινογραφία και αφου διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, επέστρεψε σπίτι του.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός είχε πάθει πάλι ατύχημα με το ποδήλατο τον Απρίλιο του 2008.

1 σχόλιο:

  1. Αντί να ασχολείσαι με τον ΓΑΠ και τα πεσίματα από το ποδήλατο, πρόσεχε μην πέσεις εσύ από το καλάμι που έχεις καβαλήσει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.