Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Επαναδιαπραγμάτευση τέλος, από τα πλέον επίσημα χείλη...


Διαβάστε τι γράφουν τα ΝΕΑ για δήλωση που έκανε χθες ο κ. Στουρνάρας στην ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times: 

«Το πρόγραμμα είναι εκτός στόχων και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας πριν το επαναφέρουμε στη σωστή τροχιά».

Υ.Γ
Έχετε καμία αμφιβολία ότι η επαναδιαπραγμάτευση πάει στις καλένδες...
Έχετε καμιά αμφιβολία ότι δεν πρόκειται η κυβέρνηση να ζητήσει και φυσικά να κάνει, τίποτα από όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί...
Τι σημαίνει ότι το πρόγραμμα είναι εκτός στόχων...και πρέπει να το επαναφέρουμε στην σωστή τροχιά...
Μήπως σημαίνει νέα μέτρα και νέες περικοπές...;;
Απ την επαναδιαπραγμάτευση πήγαμε στα νέα μέτρα και στην επαναφορά του προγράμματος του μνημονίου στην σωστή τροχιά !!!!
Τόσο καλά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.