Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Η Λαγκάρντ είναι πολύ ευχαριστημένη με τη νέα κυβέρνηση..

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε για την Ελλάδα, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξή της στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.
Η Λαγκάρντ εκφράζει την άποψη ότι είναι πρώιμη η συζήτηση για επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος διάσωσης, ωστόσο δηλώνει ότι είναι...

ικανοποιημένη με την αλλαγή στάσης της ελληνικής κυβέρνησης και το γεγονός ότι η ηγεσία της χώρας συνειδητοποιεί την ανάγκη άμεσης εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.