Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Χρήστος Ζώης: Δύο πράγματα μόνο μπορούν να συμβούν από εδώ και εμπρός...


ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει εξαφανιστεί, μαζί με τις κορώνες του για συκοφαντίες και αθλιότητες.
Ο κ. Καράκωστας απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ενώ επιβεβαιώνει την ίδια ώρα το περιεχόμενο και την ουσία των πολιτικών μας καταγγελιών.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για ένα θέμα μείζονος ηθικής και πολιτικής τάξης.

Δύο πράγματα μόνο μπορούν να συμβούν από εδώ και εμπρός:
  • Να δείξει στοιχειώδη ευθυκρισία ο κ. Σαμαράς και να απομακρύνει τον κ. Καράκωστα.
  • Ή να δείξει στοιχειώδη ευθιξία ο κ. Καράκωστας και να παραιτηθεί.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο πρωθυπουργός είναι έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού, περιφρονώντας το αυτονόητο: ότι δε μπορεί να έχει δίπλα του άνθρωπο που διετέλεσε νομικός σύμβουλος των Γεωργίου-Χριστοφοράκου στην εταιρεία που έπληξε όσο καμιά άλλη τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.