Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας με προέδρους ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ Λάρισας

     Όταν έγινε γνωστό ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί τη Λάρισα (1η ΣΤΡΑΤΙΑ και ΑΤΑ) οι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και Πολεμικής Αεροπορίας ζήτησαν συνάντηση προκειμένου να του εκθέσουν τα θέματα - προβλήματα που απασχολούν τους Αποστράτους Αξιωματικούς. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και η συνάντηση έλαβε χώρα στο ΑΤΑ. Σ' αυτήν εκτός από τον Υπουργό και τους δύο προέδρους των ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ Λάρισας, παρευρίσκοντο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΑ και ο Αρχηγός ΑΤΑ.  Ο κος Υπουργός ενημερώθηκε από τους δύο προέδρους αναλυτικά και χωρίς στρογγυλέματα για τα θέματα που περιλαμβάνει το παρακάτω υπόμνημα που του επιδόθηκε. Δεν δόθηκαν αλλά ούτε και ζητήθηκαν υποσχέσεις καθόσον όλοι πλέον ζητούν έργα και όχι λόγια. Σας παραθέτω τι δήλωσε ο κος Υπουργός για τη συνάντηση σε παρεμφερή ερώτηση δημοσιογράφου.    
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, αυτό ισχύει και για το πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας;
 Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως ισχύει και για το πολιτικό προσωπικό. Είχα την ευκαιρία εδώ, στα πλαίσια της επίσκεψής μου στο ΑΤΑ, να συναντήσω και τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση του πολιτικού προσωπικού, όπως επίσης είχα την ευκαιρία να συναντήσω τα Προεδρεία, τους Προέδρους των Ενώσεων Αποστράτων του Νομού Λαρίσης και να κάνουμε μία κατ΄ αρχήν συζήτηση για τα προβλήματά τους και να βάλουμε τη συνεργασία μας σε ένα καλό δρόμο, για να μπορέσει αυτή η συνεργασία στη πορεία και στη διαδρομή να αποδώσει.


 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.