Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Καμμένος : Όχι στην συγκάλυψη και παραγραφή..σχέδιο Νόμου για λαθρομετανάστες και ΑΟΖΑύριο υποβάλλει σχέδιο νόμου για την λαθρομετανάστευση ο Πάνος Καμμένος και παρακαλεί όλους τους βουλευτές να τον ψηφίσουν..μιας και πολλοί εξ αυτών κατέβηκαν με αυτή την δέσμευση προεκλογικά στον ελληνικό λαό..
Επίσης ανέφερε ότι έχει αναθέσει στον Ν. Λυγερό την προετοιμασία πρότασης νόμου για την ΑΟΖ 

Τέλος δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" είναι έτοιμοι να υπογράψουν εξεταστική επιτροπή όχι για συγκάλυψη και παραγραφή, αλλά για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.