Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Ο Έλληνας υφυπουργός ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που ζωντανά σε κρατικό κανάλι, αποκάλεσε τα γλυπτά του Παρθενώνα... Ελγίνεια Μάρμαρα!!

Σήμερα ο κος Τζαβάρας έκανε δηλώσεις.. για τα... Γλυπτά του Παρθενώνα...
Όπως δήλωσε "υπήρξε συμφωνία για τα Ελγίνεια Μάρμαρα" και πολλές ακόμη φορές αποκάλεσε τα γλυπτά ... ΜΑΡΑΜΑΡΑ! Ναι όπως ακούσατε...  Ερωτηθείς για την επιστροφή των Γλυπτών ο υφυπουργός δήλωσε ότι υπάρχει μία θετική εξέλιξη στην υπόθεση, καθώς υπήρξε συμφωνία για τα διαμελισμένα μάρμαρα ......
Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.