Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Δόσεις γιοκ αν δεν ικανοποιηθούν οι στόχοι

Αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, δεν θα εκταμιευτούν οι επόμενες δόσεις στην Ελλάδα, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, αξιωματούχος της νομισματικής ένωσης που δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του.
«Δεν θα υπάρξει εκταμίευση χρημάτων προς την Ελλάδα έως ότου το Eurogroup αποφασίσει ότι το πρόγραμμα είναι και πάλι εντός δρόμου», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή του διεθνούς πρακτορείου.

Εάν τα σχόλια του αξιωματούχου επαληθευτούν, θα είναι το πιο ηχηρό μήνυμα προς την Αθήνα πως πολύ δύσκολα θα εξετάσουν οι πιστωτές, αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.
newsbomb.gr
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.