Χ. Ζώης: "Δεν έχει σημασία τι λέει ο κ. Βενιζέλος για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Μας ενδιαφέρει μόνο η γνώμη των Ελλήνων πολιτών..."

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο και τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" έκανε σήμερα ο Ε. Βενιζέλος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Εθνική Συνδιάσκεψη για τη διαδικασία ανασύστασης της Παράταξης.
Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε:
Έχει τεθεί σε αμφισβήτηση η κοινωνική ευαισθησία και η πολιτική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση όμως με τι;
Με τον λεγόμενο αριστερό ριζοσπαστισμό του ΣΥΡΙΖΑ  που συγκαλύπτει την εμμονή στον κρατισμό και τον συντεχνιασμό;

Ή μήπως και σε σχέση με τον ψευτοεθνικιστικό λόγο και τις ακροδεξιές  συνομοσιολογίες  του κ. Καμμένου που φαίνεται να  είναι ο προνομιακός εταίρος και συνομιλητής του ΣΥΡΙΖΑ;
Σε απάντηση των όσων είπε ο κ. Βενιζέλος, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε:
"Δεν έχει σημασία τι λέει ο κ. Βενιζέλος για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Μας ενδιαφέρει μόνο η γνώμη των Ελλήνων πολιτών.
Ο κ. Βενιζέλος έχει ταυτοποιηθεί απόλυτα στη συνείδηση των Ελλήνων ως ένας εκ των βασικότερων συντελεστών της υποταγής της χώρας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων, επιλέγοντας να ‘ναι ο προνομιακός συνομιλητής της τρόικας και των τοκογλύφων."

Σχόλια

  1. Ακριβώς αυτό λέω και εγώ , σημασία έχει τί λέει ο Ελληνικός Λαός : 7,5 % (με τάσεις να μειώνονται)για τους ΑΕ. Μην μεγαλοπιάνεστε λοιπόν και μιλάτε σα να πήρατε το 80 % και μη βρίζετε προδότες κα λαμόγια τους ψηφοφόρους αλλά και τους πολιτικούς των άλλων κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.