Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι αισιόδοξος για την κυβέρνηση… Ήταν αισιόδοξος στην κυβέρνηση ΓΑΠ, φαντάζεστε για τώρα…

Ήταν αισιόδοξος για την κυβέρνηση του ΓΑΠ, φαντάζεστε τι θα γίνει με αυτήν!

Ο άνθρωπος που έβαλε μαζι με τον Γ. Παπανδρέου τη χώρα στο ΔΝΤ και το μνημόνιο, δήλωσε απαισιόδοξος για τη διάρκεια της θητείας της κυβέρνησης, μιλώντας στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό «Wirtschaftswoche».


Ο Γ. Παπακωνσταντίνου σημειώνει ότι δεν του αρέσει «το πως ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, συμμετέχουν στην κυβέρνηση με μισή καρδιά», αλλά δηλώνει βέβαιος ότι η χώρα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.