Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

«Μπορεί να αλλάξει το μείγμα, όχι οι στόχοι»Στο μεταξύ, το στέλεχος της ΕΚΤ Γιοργκ Άσμουσεν σε συνέντευξή του προς το πρώτο πρόγραμμα της γερμανικής τηλεόρασης και στην εκπομπή Bericht aus Berlin δεν αποκλείει αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής, όχι ως προς τους στόχους που είναι η δημοσιονομική εξυγίανση και η αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας ούτε ως προς τον χρόνο εφαρμογής του.
Μπορεί να αλλάξει το μείγμα, λέει ο κ. Άσμουσεν. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να καταργηθεί ένας φόρος, αλλά να αναπληρωθούν τα αναμενόμενα έσοδά του από κάποιον άλλο φόρο. Ενδεχόμενη επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής των στόχων, απέρριψε ο κ. Άσμουσεν.
Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.