Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Ιδού το ΦΕΚ του ξεπουλήματος της Α.Τ.Ε


Τα στοιχεία παθητικού που μεταβιβάζονται αποτιμήθηκαν προσωρινά σε 21,39 δισ. ευρώ. Τη διαφορά των 6,67 δισ. ευρώ θα καλύψει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία των παραπάνω περιουσιακών στοιχείων θα αποτιμηθεί οριστικά μετά την υποβολή σχετικής έκθεσης αποτίμησης.
Στην Τράπεζα Πειραιώς θα μεταβιβαστούν όλες οι καταθέσεις που υπήρχαν στην ΑΤΕ και οι οποίες στις 31.12.2011εκτιμάται ότι ανερχόταν σε 15,74 δισ. ευρώ, ενώ σήμερα υπολογίζονται στα 14,8 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση, ΔΕΝ  μεταβιβάζονται στην Πειραιώς «οφειλές οι οποίες θεμελιώνονται σε δανειακή ή άλλου είδους πιστοδοτική σύμβαση η οποία αποσκοπεί στη χρηματοδότηση της δραστηριότητας του πιστούχου στους κλάδους της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, των δασών ή του λοιπού αγροτικού τομέα». (agronews.gr)
Διαβάστε το ΦΕΚ του ξεπουλήματος της Α.Τ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.