Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Καλά ρε Βεστερβέλε, τον Σαμαρά τον ρώτησες ;;;;

Βεστερβέλε: "Το λέω απλά..επαναδιαπραγμάτευση δεν θα γίνει.. "
"Βλέπω τις επιθυμίες να αναδύονται στην Ελλάδα να επαναδιαπραγματευτεί και ουσιαστικά να αμφισβητήσει τις υποχρεώσεις της χώρας να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις. Το λέω απλά, ότι δεν θα γίνει. Πρόκειται για ένα Ρουβίκωνα που δεν πρόκειται να περάσουμε," δήλωσε ο Βεστερβέλε στην εφημερίδα Bild.
Κάλεσε την Αθήνα να αποδείξει σαφώς ότι
επιθυμεί να παραμείνει στην ευρωζώνη. "Η Ελλάδα δεν πρέπει απλώς να πει ότι θέλει να μείνει στην ευρωζώνη, αλλά πρέπει επίσης να εφαρμόσει μια σαφή πολιτική των μεταρρυθμίσεων και να κρατήσει τις δεσμεύσεις της", πρόσθεσε.
Την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας παραδέχθηκε η κρίση που πλήττει την χώρα, εξακολουθεί να έχει "κάποιο τρόπο" να οριστικοποιηθούν 11,5 δις € περικοπές δαπανών, που απαιτούνται από ΕΕ-ΔΝΤ, σε αντάλλαγμα για τα νέα δάνεια.
Η λεγόμενη τρόικα αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για την σε βάθος εξέταση του οικονομικού προγράμματος της νέας κυβέρνησης.
Η έκθεση της τρόικας θα καθορίσει αν η Ελλάδα θα λάβει το δάνειο 31,5 δις ευρώ έως το Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο του προγράμματος της δανειακής σύμβασης.
 
Υ.Γ
Καλά ρε Βεστερβέλε, τον Σαμαρά τον ρώτησες ;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.