Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Δήλωση Ανεξάρτητων Ελλήνων για την επιστολή Νικολόπουλου


ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Εχθές ζητήσαμε από τον κ. Νικολόπουλο να εξηγήσει πλήρως, άμεσα τι ακριβώς ζήτησε η τρόικα από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αποδέχτηκε η κυβέρνηση ώστε να οδηγηθούν οι σχέσεις τους σε διαζύγιο.
Σήμερα με τη διαρροή της επιστολής του προς τον πρωθυπουργό πήραμε τις απαντήσεις μας.


Σιγά - σιγά θα καταλάβουν όλοι, ακόμη και οι πιο δύσπιστοι, αυτό που διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ο παραιτηθείς υφυπουργός: ότι η διαπραγμάτευση ήταν μια προεκλογική απάτη που θα βαραίνει στη συνείδηση και των τριών κυβερνητικών εταίρων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.