Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Αύριο η κλήρωση για τα βουλευτικά αυτοκίνητα..


Αύριο θα κληρωθούν τα ονόματα των νέων βουλευτών που θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα που επέστρεψαν συνάδελφοί τους οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Μέχρι 1.300 κυβικά δικαιούνται οι βουλευτές της Αττικής και μέχρι 1.600 κυβικά οι βουλευτές της περιφέρειας, καθώς με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας τον Σεπτέμβριο του 2011 και επί προεδρίας Φίλιππου Πετσάλνικου, είχαν καταργηθεί τα πολυτελή και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις έφταναν και τα 3.600 κυβικά, και η Βουλή είχε εξοικονομήσει στον προϋπολογισμό της 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, περίπου 25 με 30 βουλευτές έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτού του κοινοβουλευτικού τους προνομίου. Από αυτούς οι 24 είναι παλαιοί βουλευτές και οι 11 νεοεκλεγέντες.
Οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα που τους παραχωρεί η Βουλή με τη μέθοδο λίζινγκ, με σκοπό να τα διαθέσουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκες. Κύκλοι πάντως της Βουλής τόνιζαν ότι δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του αυτοκινήτου της Βουλής σε άλλο πρόσωπο.
Σημειώνεται επίσης ότι ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχθηκαν τις υπηρεσίες του αστυνομικού της ΕΛΑΣ που τους διαθέτει το κράτος για την προσωπική τους ασφάλεια. ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.