Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Ο Βενιζέλος τώρα θυμήθηκε την ίση μεταχείριση ....

Παράταση και επικαιροποίηση του μνημονίου και ίση μεταχείριση της Ελλάδας ζήτησε ο Βενιζέλος

Στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο προέδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, που αύριο θα θα παρουσιάσει τη νέα διακήρυξη του κόμματος στη Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ που θα συνέλθει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Στην ομιλία του στην ΚΟ ο κ. Βενιζέλος τόνισε μεταξύ άλλων:

Η Ελλάδα τώρα χρειάζεται τη σαφή πολιτική στηριξη των εταιρων ώστε η δημοσιονομική κρίση να μη μετατραπεί σε κρίση κοινωνικής συνοχής και πολιτικής δυσλειτουργίας.
Το ισχύον μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι ανεπαρκές,είναι αναγκαίο ένα νέο ρεαλιστικό επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο με παράταση της προσαρμογής εως το 2016. Πρέπει να υπάρξει ίση μεταχείριση με χώρες όπως η Ιρλανδία και η Ισπανία. Οι αποφάσεις της Συνόδου μπορούν να εφαρμοστούν για όμοιες περιπτώσεις όπως η Ελλάδα,η Πορτογαλία και η Κύπρος
Δεν μπορούν να γίνουν και δεν απαιτούνται ωμές απολύσεις στο Δημόσιο
Ιδιωτικοποίηση δεν σημαίνει ούτε εκποίηση ούτε ξεπούλημα,σημαίνει θέσεις εργασίας και ανάπτυξη.
ΑΜΠΕ
Υ.Γ
Ε βέβαια..αφου υπογράφαμε ότι μας έφερναν, αφου δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα...Τώρα ο Βενιζέλος θυμήθηκε την ίση μεταχείριση ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.