Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Κόψτε τις εγγυημένες τιμές για ΑΠΕ. Ή, ακόμα πιο απλό, κόψτε τις ΑΠΕ! Φτάνει η απάτη!


"...Οταν με νόμο οι παραγωγοί ΑΠΕ παίρνουν εγγυημένη εξαπλάσια τιμή από τη μέση τιμή συστήματος χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει μια χρηματοδοτική μελέτη, είναι αδύνατον το «πράσινο τέλος» να φθάνει για να πληρωθούν οι παραγωγοί, όσο βαθιά και αν βάλουν το χέρι στην τσέπη οι καταναλωτές. Ολες αυτές οι στρεβλώσεις καλούνται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να λυθούν από τη νέα κυβέρνηση..."
Από εδώ.
Δεν χρειάζεται μελέτη. Κατάργηση της απάτης χρειάζεται. Και κερατιάτικα πληρώνονται, και δεν λύνουν κανένα ηλεκτροδοτικό ή ενεργειακό ή περιβαλλοντικό πρόβλημα. Γερμανικές εξαγωγές επιδοτούν. Φούσκα. Πληρωμένη από τον φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ. 

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8981.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.