Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Ψήφισμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ε.Ο.Ε για τον αποκλεισμό Παπαχρήστου


ΕΠΙΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επέδωσαν ψήφισμα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.).Το περιεχόμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:
«Στην Ελλάδα του μνημονίου και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης,
στην Ελλάδα των αυτοκτονιών και της κατάθλιψης,
στην Ελλάδα της υποχώρησης και της εθνικής ταπείνωσης,
στην Ελλάδα της πολιτικής μίζας,
στην Ελλάδα της διαπλεκόμενης συναλλαγής και της ασφυκτικής αναξιοκρατίας, βρέθηκε ο ένοχος στο πρόσωπο μιας νεαρής αθλήτριας του στίβου!


Η Βούλα Παπαχρήστου, για ένα αστείο σχόλιο στο twitter, αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με απόφαση των άμεμπτων ιεροεξεταστών της ΕΟΕ!!!

Χωρίς απολογία, χωρίς εξηγήσεις, με συνοπτικές διαδικασίες, μια νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια στιγματίζεται διεθνώς ως «ρατσίστρια»!
Η υποκρισία, η ψεύτικη ευαισθησία και ο ολοκληρωτισμός της σκέψης στο απόγειό τους!

Εμείς, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον άδικο και παράλογο αποκλεισμό της πρωταθλήτριάς μας από το όνειρο της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης της ΕΟΕ».
κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.