Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΤΟ ΔΝΤ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ!! ΕΚΘΕΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜ”Ε”;

Εξοργισμένος ο Ρουμελιώτης ετοιμάζει αντεπίθεση που θα στείλει τον Παπανδρέου απ’ ευθείας στο ειδικό δικαστήριο!

ΔΕΝ έκανε ”δήλωση” κανένας εκπρόσωπος του ΔΝΤ γιά όσα είπε ο Παν. Ρουμελιώτης στην εφημερίδα ”The New York Times”
Στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ δημοσιεύτηκε (Παρασκευή 27 Ιουλίου) και μεταδόθηκε ραδιο-τηλεοπτικά (αναδημοσιεύτηκε και σε άλλα ΜΜΕ, μέσω του άθλιου ”Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων”), ανταπόκριση του παραπληροφορούντα ανταποκριτή του, στις ΗΠΑ, Αθ. Δημάδη, με τον τίτλο «”Aδειασμα” Ρουμελιώτη από το ΔΝΤ». Αναφέρεται, ότι «Με έμμεσο καυστικό τρόπο σχολίασε και η εκπρόσωπος τύπου του Ταμείου τις δηλώσεις Ρουμελιώτη η οποία απαντώντας σε ερώτηση του ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά: “Αυτό που θέλω να κάνω είναι να σας παραπέμψω στις απόψεις που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ΔΝΤ όταν εγκρίθηκε το πρόγραμμα για την Ελλάδα και οι οποίες υποστήριξαν αυτό το πρόγραμμα”…».

Το kalami.net/.us/.co ζήτησε γραπτά (Παρασκευή 27 Ιουλίου, 13:45 τοπική ώρα), να επιβεβαιώσει (γραπτά) το Γραφείο Τύπου του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, αν έγινε τέτοια δήλωση. Η -γραπτή- απάντηση του ΔΝΤ (14:31) ήταν ξεκάθαρη: ΟΧΙ… Δηλαδή, ΔΕΝ έγινε οποιαδήποτε δήλωση.
(Τα σχετικά emails, όνομα αποστολέα ΔΝΤ κλπ, διατηρούνται στο αρχείο του ”Κ”).

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στις ΗΠΑ, ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που παραπληροφορεί τον λαό στην Ελλάδα. Στην σχετική του ”ειδηση” περί ”αδειάσματος Ρουμελιώτη”, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, ΔΕΝ αναφέρει, έντεχνα αλλά…κουτοπόνηρα, το όνομα της εκπροσώπου Τύπου, πότε έγινε η ”δήλωση” κλπ, γεγονός που αποδεικνύει -από μόνο του- την δημοσιογραφική ”λαμογιά” γιά ”εξυπηρέτηση πονηρών συμφερόντων”.

www.kalami.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.