Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Συγχαρητήρια Πάνου Καμμένου στην Εθνική ομάδα νέων

''Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και σε όλους τους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας Νέων U-19, για τον μεγάλο άθλο που πέτυχαν'', αναφέρει ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής επισημαίνοντας ότι προσέφεραν μεγάλη χαρά ''στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά η χώρα μας''.
''Τίμησαν τη γαλανόλευκη και μας έκαναν υπερήφανους'', τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.