Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ η Κύπρος δεν θα' ναι ποτέ μακριά...


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Συμπληρώνονται 38 χρόνια από την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, είναι μαύρη επέτειος για τον Ελληνισμό. Κανείς δεν ξεχνά, όσα χρόνια κι αν περάσουν, τους αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού για την ανεξαρτησία.
«Δεν ξεχνώ», δεν είναι απλά ένα σύνθημα που κρατά τη μνήμη σε εγρήγορση. Είναι υπόσχεση σε όσους πολέμησαν, σε όσους έπεσαν στη μάχη, σε όσους εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους και έγιναν πρόσφυγες στην ίδια την πατρίδα τους.
«Δεν ξεχνώ», είναι βίωμα αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία ενάντια σε κάθε μορφής κατακτητή, στρατιωτικό ή οικονομικό.
Πέρασαν 38 χρόνια από την τουρκική εισβολή κι ακόμη υπάρχουν αγνοούμενοι.
Ακόμη υπάρχουν συγγενείς που τους αναζητούν.
Ακόμη υπάρχουν γονείς που ψάχνουν τα παιδιά τους.

Ακόμη υπάρχουν εγκλωβισμένοι στην κατεχόμενη Κύπρο. Εγκλωβισμένοι που αρνούνται να αφήσουν τα σπίτια τους στον κατακτητή και κρατούν ψηλά τη σημαία του ελληνισμού.
Όπως την κράτησε ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος με την γενναία στάση του απέναντι στο σχέδιο Ανάν, εμπνέοντας όλο τον ελληνισμό.
Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ η Κύπρος δεν θα' ναι ποτέ μακριά. Χαιρετίζουμε τους Κύπριους αδελφούς μας και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα μαζί τους στους αγώνες τους μέχρι τη μέρα της λευτεριάς, μέχρι τη μέρα που θα φύγει η τελευταία μπότα του κατακτητή, μέχρι τη μέρα που θα ξαναχτυπήσουν οι καμπάνες του Απόστολου Ανδρέα στο Ριζοκάρπασο, μέχρι τη μέρα που θα επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους».

Σχόλια

 1. Τα λόγια είναι εύκολα και απατηλά.

  Δεν εμπιστεύομαι τους λευκούς Έλληνες, πόσον μάλλον τους μαύρους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. H επόμενη αρχηγός των ΑΝΕΛ
  http://www.radar.gr/news/katerina-kalagkmpor-to-seksi-koritsi-ton-aneksartiton-ellinon-7640.html
  Μαζί σου και στη ..... κόλαση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.