Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Πάνε να ξεπουλήσουν μια τράπεζα που ΔΕΝ τους ανήκει!

O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλος πάει να πουλήσει μια τράπεζα που ΔΕΝ του ανήκει…

Από την άλλη, ο κ. Σάλλας πάει να αγοράσει μια τράπεζα, με λεφτά που ΔΕΝ είναι δικά του, αλλά του ελληνικού λαού (πήρε, δεν πήρε μέρος της δόσης των 18 δις που τα πληρώνουμε όλοι εμείς μέσω της δανειακής Νο2;).

Επίσης, περιμένουν την έγκριση του EFSF για να προχωρήσουν την πώληση της Αγροτικής, που η σύμβαση με τον EFSF είναι ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ! (Δείτε εδώ)

Τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα πληρώσει πάλι ο μακάκας…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.