Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Σχετικά με το Κέντρο "Αντιγόνη"

Σε συνέχεια αναδημοσίευσης του άρθρου " Εκατομμύρια ευρώ πεταμένα στα… σκουπίδια. Tι δείχνουν οι δικαστικές έρευνες " από το isotimos.gr  και ύστερα από σχετικό e-mail που λάβαμε, δημοσιεύουμε απάντηση  του διευθυντή του Κέντρου ΑΝΤΙΓΟΝΗ κ. Νάσου Θεοδωρίδη, σχετικά με το θέμα των Χρηματοδοτήσεων προς ΜΚΟ, για ενημέρωση σας.
Διαβάστε την απάντηση του κ.  Νάσου Θεοδωρίδη :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.