Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Κανείς δεν κατάλαβε τι αποφασίστηκε χθες...


ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ
«ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ»
«Η κυβέρνηση επεδίωξε και πέτυχε την τέλεια σύγχυση των πολιτών. Ουδείς κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη χθες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραπέμπει αφενός στους κ. Βενιζέλο και Κουβέλη οι οποίοι εκφράζουν την ευχή τους να μην ληφθούν νέα μέτρα και αφετέρου στον αμίλητο και προβληματισμένο κ. Στουρνάρα που δεν αποκλείει μεταξύ των μέτρων και οριζόντιες περικοπές.


Την ίδια ώρα, συστηματικά αποφεύγει να μπει στο κάδρο των ευθυνών ως πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς. Όσο προσπαθούν να αποφύγουν τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες που τους ακολουθούν, οι τρεις εταίροι της συγκυβέρνησης σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τότε κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί ή να παραπλανήσει τους πολίτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.