Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

"Κρίσεις από βδομάδα,τίποτα δεν έχει "κλειδώσει",ακόμη και για Αρχηγούς".'Ολο το παρασκήνιο

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι κρίσεις στις ΕΔ και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Κορυφαία πηγή του ΥΕΘΑ έλεγε στο Onalert ότι "έγιναν και γίνονται πολλές και διαφορετικές εισηγήσεις που περιλαμβάνουν διάφορους συνδυασμούς. Άλλες προβλέπουν αποστρατεία για έναν κι άλλες για δύο Αρχηγούς. Ωστόσο υπάρχει και η ισχυρή άποψη που λέει ότι αυτοί οι Αρχηγοί βρίσκονται στις θέσεις τους μόλις λίγους μήνες και δεν υπάρχει προφανής λόγος αλλαγής τους. Τίποτα δεν έχει κλειδώσει ,αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ της αλλαγής Αρχηγών τον Φεβρουάριο".

Η ίδια πηγή απέρριπτε τις πληροφορίες που θέλουν Παναγιωτόπουλο και Καράμπελα να έχουν διαφορετικές απόψεις για τις κρίσεις. Είναι βέβαια γνωστό ότι ο Παναγιωτόπουλος εκ των πραγμάτων σκέφτεται πιο "πολιτικά" και ο Καράμπελας πάντα ως στρατηγός, ωστόσο από το ΥΕΘΑ διαβεβαιώνουν ότι μπορεί ο καθένας να έχει τις απόψεις τους, "αλλά οι σχέσεις ήταν και παραμένουν εξαιρετικές".
Κατά των αλλαγών στους Αρχηγούς φαίνεται ότι τάσσεται και ο έτερος ΥΦΕΘΑ ο Δ.Ελευσινιώτης.
Τι θα γίνει κάτω από τους Αρχηγούς; Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται..."λεπίδι". Το ερώτημα είναι με ποια κριτήρια.
Αν κρίνουμε από το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, τα επιχειρησιακά δεν θα είναι τα πρωτεύοντα...
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=16349

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.