Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Γιώργος Παπανδρέου "Δεν έπεσα ξανά από το ποδήλατο"

Με ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο, ο πρώην πρωθυπουργός Γιωργος Παπανδρέου διέψευσε πως είχε ατύχημα με το ποδήλατο του και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να ..
εξεταστεί από τους γιατρούς και να κάνει ακτινογραφία. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετέβη το Σάββατο στο ΚΑΤ προκειμένου να υποβληθεί σε ένα καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο στη φτέρνα, εξαιτίας του τραύματος που είχε από παλιότερο ατύχημα με το ποδήλατο.

Η ανακοίνωση του γραφείου του κ.Παπανδρέου στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία":
«Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα σε ΜΜΕ και αφορούν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου.
Όπως, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν διάφορα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας την τελευταία περίοδο και εκφράζουν την... αγωνία των συντακτών και των εμπνευστών τους, σχετικά με το προσωπικό και πολιτικό μέλλον του Γιώργου Α. Παπανδρέου»
Taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.