Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Τότε που η Ελλάδα δημιουργούσε...

03/10/1976
 
 
Ο Υπουργός Βορείου Ελλάδος Νικόλαος Μάρτης πραγματοποιεί τα εγκαίνια του μεταλλείου θειούχου μολύβδου, ψευδαργύρου και σιδήρου στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.
Η επενδυτική δαπάνη για το μεταλλείο, το οποίο ανήκει στο συγκρότημα της Εταιρείας Χημικών Προϊόντων και Λιπασμάτων Μποδοσάκη, ανέρχεται σε 500.000.000 δραχμές και η παραγωγική του δυναμικότητα υπολογίζεται σε 300.000-360.000 τόνους μεταλλεύματος ετησίως.
Το μεταλλείο εγκαινιάζει ο Υπουργός Βορείου Ελλάδος Νικόλαος Μάρτης...
Σήμερα 36 χρόνια μετά και μετά την υπογραφή των μνημονίων, το ίδιο μεταλλείο, που είχε ετήσια παραγωγή 300.000-360.000 τόνους μεταλλεύματος βγαίνει στο σφυρί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.