Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Μαίνονται οι φωτιές σε Αχαΐα και Χανιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στην περιοχή Βάθη Κισσάμου στα Χανιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή.
Στην εκκένωση των Παπαδιανών στην Κίσσαμο Χανίων προχώρησαν οι αρχές, καθώς οι φλόγες απείλησαν τα πρώτα σπίτια του οικισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί και αρκετά σπίτια κυρίως αγροικίες.
Στο μεταξύ, εξακολουθεί να καίει το κυριότερο μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αχαΐα.
Η φωτιά έχει περιοριστεί στους οικισμούς Δρέπανο και Πλατάνι, όπου μαζί με τις περιοχές Σελλά και Ανω Καστρίτσι έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Για τρίτη ημέρα η Πυροσβεστική δίνει μάχη με τις φλόγες και στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αυξημένος είναι και σήμερα ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών σε Αττική, Κρήτη Κορινθία, Αργολίδα, Εύβοια, Χίο, Σάμο και Ικαρία. 
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.