Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

«ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ, ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ»


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΙΑΤΩΝ
 «Όταν η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στο κοινωφελές Ίδρυμα Ανιάτων επειδή δεν πλήρωσε το γνωστό χαράτσι λόγω οικονομικής αδυναμίας που έχει προκύψει από οφειλές ύψους 3 εκατ. ευρώ του ΕΟΠΥΥ σε αυτό (με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται 235 νοσηλευόμενοι) και μάλιστα την ώρα που οι εργαζόμενοι παρέθεταν συνέντευξη Τύπου, φανταζόμαστε πόση απανθρωπιά μπορεί να υποστεί από τους εκτελεστές της μνημονιακής πολιτικής των χαρατσιών, των φόρων και των κατασχέσεων ο μέσος Έλληνας οικογενειάρχης που είναι ανυπεράσπιστος και δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του.

Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα και τις πολιτικές της αναλγησίας που οδηγούν όχι απλά στην κοινωνική εξαθλίωση, αλλά σε ανθρωπιστική κρίση. Οι κυβερνήσεις και τα κόμματα ψηφίζονται για να υπηρετούν την πατρίδα και τον ελληνικό λαό, όχι τους ξένους δανειστές και δυνάστες.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ καλούμε τους αρχηγούς της τρόϊκας της συγκυβέρνησης να πάψουν να κρύβονται πίσω από διαρροές και παιχνίδια διανομής ρόλων και να αναλάβουν την ευθύνη προστασίας και στήριξης της κοινωνίας και ειδικά των ασθενών ομάδων. Οι κ. Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης είτε θα κάνουν αυτό που πρέπει, είτε θα τους αναγκάσουμε. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.